0343-701046

We werken samen met een team vakkundige en didactische vaardige docenten, workshopleiders en gidsen die op een gemoedelijke, enthousiaste en gedreven manier kwalitatief hoogwaardige lessen kunnen geven of activiteiten kunnen begeleiden.
Wij vinden het belangrijk dat onze docenten en workshopleiders hun materie in de diepte beheersen, op een begrijpbare en gestructureerde manier de materie kunnen overbrengen en dat zij praktische verbanden leggen. Zo kun je als cursist de materie beter plaatsen in een specifieke context.

Van onze gidsen en reisleiders verwachten wij naast een gedegen kennis ook tevens een hoge mate van gastheerschap en organiserend vermogen. Voor iedereen die met of voor ons werkt verwachten we dat ze bijdragen aan een prettige groepssfeer met aandacht en respect voor ieder individu.

Ralph Kaper en Job Gerlings | eigenaren KaperGerlings

Over KaperGerlings

KaperGerlings, instituut voor kennis, groei en ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in activiteiten die zijn gericht op verdieping, bewustwording, ontplooiing en verbetering. Ontmoet anderen en reis samen van het verleden naar de toekomst. Beleef, bekijk, deel en analyseer het leven, onze samenleving en de wereld om ons heen met andere ogen. Met een hernieuwde blik en perceptie. Bewuster, verrijkt, doelmatiger en met fascinatie. Met een persoonlijk of professioneel doel, voor uzelf, met vrienden, collega's of familie. Studeer, reis en ontdek de wereld met onze lezingen, reizen, leergangen, evenementen en excursies.

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46
info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Onze andere websites

KaperGerlings instituut voor kennis, groei & ontwikkeling
Leergangen, korte cursussen, lezingen, excursies, reizen
Geschiedenis, mens & maatschappij, kunstgeschiedenis, kunst, architectuur
www.kapergerlings.nl
First Row Entertainment | Muziektheaterbureau
Muziektheaterprojecten
www.firstrow.nl

Social Media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Google+
    LinkedIn
    Youtube

Inloggen