0343-701046

Het KaperGerlings instituut voor kennis, groei en ontwikkeling heeft naast dit entertrainmentbureau KaperGerlings Events ook een opleidingsinstituut met cursussen, leergangen, excursies, studiebezoeken, lezingen en reizen.
Op deze site kun je een activiteit boeken, op onze andere website www.kapergerlings.nl kun je je inschrijven.

STUDEREN OP EEN STEVIG NIVEAU
KaperGerlings verzorgt intensieve en interactieve cursussen, leergangen en studiedagen door heel Nederland voor iedereen die persoonlijk en professioneel wil ontwikkelen.
Onze studies zijn minimaal HBO-niveau. Maar dat betekent niet dat je een HBO of universitaire studie moet hebben gevolgd om mee te doen. Het studieparcours is wel pittig qua inhoud en snelheid. 

STUDIEVORMEN
Naast de studiedagen en  kortere cursussen hebben we ook langere leertrajecten.
Bij de langere cursusreeksen vinden de lessen om de 2 weken plaats zodat je genoeg tijd hebt om stof voor te bereiden.

ONLINE LEEROMGEVING
Als u een cursus volgt krijg je ook toegang tot uw eigen online leeromgeving. Afhankelijk van de activiteit die je volgt kun je na inloggen extra studie stof vinden, vragen en opdrachten van de docenten en andere relevante informatie. Voor een groot aantal activiteiten zijn er ook sets met vragentests die je kunt doen zodat je je kennis kunt testen.

STUDIEPLEK
We zorgen ervoor dat je een goede studieplek krijgt tijdens de lessen. Dus ook een tafel zodat je aantekeningen kunt maken.

VAKDOCENTEN
We werken samen met een team vakkundige, didactische vaardige professionele docenten die op een gemoedelijke, enthousiaste en gedreven manier kwalitatief hoogwaardige lessen kunnen geven.
Wij vinden het belangrijk dat onze docenten en workshopleiders hun lesstof in de diepte beheersen, op een begrijpbare en gestructureerde manier de lesstof kunnen overbrengen en dat zij verbanden leggen. Zo kun je als cursist de materie beter plaatsen in een specifieke context.
Voor een aantal trajecten kan het zijn dat je verschillende docenten krijgt omdat een aantal docenten ook specifieke vakkennis hebben.

GROEPEN
De maximale groepsgrootte is per activiteit verschillend maar qua grootte wel zodanig dat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en gelegenheid om vragen te stellen.

CERTIFICAAT VAN DEELNAME
Bij voldoende deelname en het doen van vragentests krijg je een certificaat op het einde van het volgen van een leergang of cursus. Op het certificaat staat vermeld wat u gevolgd heeft. Er zijn geen extra kosten verbonden aan dit certificaat.

Nieuwschierig geworden en zin om een studie op te pakken? Ga dan naar de opleidingswebsite van KaperGerlings? www.kapergerlings.nl  (link opent in een nieuw venster)

 

Over KaperGerlings

KaperGerlings, instituut voor kennis, groei en ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in activiteiten die zijn gericht op verdieping, bewustwording, ontplooiing en verbetering. Ontmoet anderen en reis samen van het verleden naar de toekomst. Beleef, bekijk, deel en analyseer het leven, onze samenleving en de wereld om ons heen met andere ogen. Met een hernieuwde blik en perceptie. Bewuster, verrijkt, doelmatiger en met fascinatie. Met een persoonlijk of professioneel doel, voor uzelf, met vrienden, collega's of familie. Studeer, reis en ontdek de wereld met onze lezingen, reizen, leergangen, evenementen en excursies.

Contactinformatie

KaperGerlings vof
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46
info@kapergerlings.nl
kapergerlings.nl
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Onze andere websites

KaperGerlings instituut voor kennis, groei & ontwikkeling
Leergangen, korte cursussen, lezingen, excursies, reizen
Geschiedenis, mens & maatschappij, kunstgeschiedenis, kunst, architectuur
www.kapergerlings.nl
First Row Entertainment | Muziektheaterbureau
Muziektheaterprojecten
www.firstrow.nl

Social Media

    Facebook
    Twitter @kapergerlings
    Google+
    LinkedIn
    Youtube

Inloggen